Anda Adam Divorteaza

Anda Adam și Sorin Nicolescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de mai bine de cinci ani de zile iar împreună au o fetiță pe Evelin în vârstă de 4 ani și jumătate citează impactro. Petrecerea a avut loc în Snagov pe malul lacului.


Anda Adam Unde I A Disparut Sotul Dupa Ce S A Vorbit Despre Divort Youtube

De când se pozează pe internet fără verighetă fanii Andei Adam se așteaptă ca aceasta să-și anunțe în curând separarea de soțul său Sorin Andrei Nicolescu.

Anda adam divorteaza. Iulian Ioncea Data publicare. În plus conform Playtech acesta ar fi avut şi un proces în urma căruia a avut de restutuit sume importante de. Nu vreau sa intru in detalii pentru ca lumea va interpreta si va interpreta fix asa cum isi doreste a precizat ea.

Anda Adam s-a căsătorit cu Sorin în anul 2015 şi au împreună o fetiţă. Zvonuri despre separarea celor doi au aparut inca de acum cateva luni insa Anda a negat atunci ca ar avea probleme in casnicie. Desi Anda Adam a trecut in urma cu cativa ani prin despartirea dureroasa de Victor Slav artista a reusit sa depaseasca momentul trist si ulterior și-a găsit fericirea langa Sorin Andrei Nicolescu.

Ca urmare artista a tinut sa faca precizari in acest sens. În ultima perioadă au apărut numeroase zvonuri potrivit cărora Anda Adam și soțul ei Sorin nu mai formează un cupluTotodată foarte multe detalii. Conference League Groups 2122.

Invitată la Pro TV vedeta a lămurit o dată pentru totdeauna situația. Anda Adam a ieșit în public fără verighetă pe deget și a șters toate fotografiile pe care le aveau împreună După toate acestea Anda Adam a susținut în continuare că nu s-ar fi certat cu soțul ei. Anda Adam primele declaratii despre divort.

Anda Adam şi Sorin Andrei Nicolescu s-au căsătorit în iunie 2015. Anda Adam anda adam divorteaza divort. Frumoasa blondină are o carieră de succes și este iubită de o mulțime de oameni.

Anda Adam s-ar afla in prag de divort dupa 5 ani de casnicie. Nu sunt de acord cu un mariaj doar de dragul copilului Joi 01 Octombrie 2020 ora 1109. Anda Adam una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul autohton este casatorita cu Sorin si au impreuna o fetita.

Europa League Conference League. Low Cost Car Rental. Se pare ca neintelegerile intre cei doi au aparut de mai mult timp iar acum mai stau impreuna doar de dragul fiicei lor.

El a cerut-o pe Anda Adam de soţie după numai o lună de când s-au cunoscut. Deși profesional îi merge foarte bine se pare că în plan personal are ceva probleme. Nu ştim exact dar ar părea că relaţia lor nu mai este la fel ca înainte pe conturile de socializare ale artistei soţul nu mai apare în imagini cu ea de aproximativ doi ani chiar din 2018.

Cei doi au avut o casnicie discreta insa recent au aparut zvonuri cum. Cred că indiferent de ce am face noi atunci când un lucru îți e scris să se întâmple se întâmplă oricum. Regimul matrimoniale femei intre 40 50 ani.

Anda și soțul ei Sorin ar fi la finalul căsniciei și semnele în acest sens sunt tot mai multe. Cei doi au făcut nunta la nici un an de când au început să formeze un cuplu. Au stabilit deja detalii despre pensia alimentara Un nou divort printre mamicile celebre din showbiz.

Potrivit impactro divortul ar urma sa fie pronuntat luna viitoare. După o lună de la eveniment cântăreaţa a. Anda Adam si sotul ei divorteaza dupa mai multi ani de relatie.

Europa League 202122. Cei doi s-au îndrăgostit nebunește iar Sorin a cerut-o în căsătorie după. Nu s-a mutat la Constanta locuim impreuna.

Anda Adam primele declarații despre divorțul de Sorin. Anda Adam divorțează de Sorin Nicolaescu. Așa că nu mă agit ne certăm ne.

Bărbatul este cu cinci ani mai tânăr decât cântăreaţă. Anda Adam si sotul sau Sorin sunt in prag de divort. Astfel intr-o interventie la Antena Stars Anda Adam a comentat zvonurile care spuneau ca cei doi s-ar fi separat deja.

Anda adam divortata. Nu am de ce să mă feresc. Find Cheaper We Beat It.

Surse din aproapierea celor doi au declarat că nu ma formează un cuplu. După un mariaj care a durat aproximativ cinci ani timp în care Anda Adam a născut și o fetiță presa a început să speculeze că artista este la un pas de divorț. Anda Adam divorteaza.

Anda Adam si sotul sau divorteaza. Mereu am fost un om care și-a asumat lucruri și nu s-a ascuns. Anda adam divortata.

Cand doi oameni nu se mai inteleg si divorteaza nu cred ca trebuie sa o faca cu tot poporul. Cei doi au avut o casnicie discreta insa. Anda Adam Primele Declarații După Ce S A Spus Că A Depus Actele De Divorț Eu Acum Sunt Cu Evelin.

Este sau nu Anda Adam în pragul divorțului. După despărțirea de Victor Slav Anda Adam și-a găsit fericirea în brațele lui Sorin cel cu care și-a întemeiat și o familie în anul 2015. Se pare că e pe bune Anda Adam divorțează de Sorin.

Dupa ce in trecut Anda Adam a negat zvonurile de data aceasta este oficial faptul că divorțează de soț. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2o15 și au. Nu am de ce să mă feresc Nu am cum să intru în detalii despre ce s-a scris.

Anda Adam dezamăgită de soțul ei. Anda Adam totul despre divorț. În anul 2015 Anda Adam a decis să se căsătorească cu Sorin Andrei Nicolescu bărbatul despre care artista credea la cea vreme că este bărbatul vieții ei.

De mai bine de un an asupra cuplului Anda Adam Sorin Nicolescu planează zvonuri despre divorț infirmate de fiecare dată de cântăreață. Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute femei din țara noastră. Anda Adam marturisiri sincere dupa ce s-a spus ca divorteaza de sotul ei.

Zvonuri despre un posibil divort au aparut. Anda Adam A Divortat. Conference League Groups Draw.


Anda Adam și Sorin Nicolaescu Divorțează Care Este Motivul Despărțirii


Anda Adam Adevărul Despre Pensia Alimentară Ce Spune Despre Divorț


Divorțează Anda Adam Artista A Incetat Să Mai Poarte Verigheta Stiri Mondene


Anda Adam și Soțul Ei și Au Spus Adio După Cinci Ani De Căsnicie Iata Detaliile Care I Au Dat De Gol Pe Cei Doi Kanal D Romania


Anda Adam Divorteaza A Depus Actele De Divort La Notar Youtube


Anda Adam Divorțează Soțul Artistei Confirmă Despărțirea E Liberă Să Facă Orice Click Mobile


Anda Adam A Divorțat In Secret Dovezile Care Arată Clar Că Artista și Sorin Nu Mai Formează Un Cuplu Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Anda Adam Are Un Nou Iubit Care A Fost Reacția Fostului Soț și Cum și Au Impărțit Averea Capital


Anda Adam Pune Punct Speculațiilor Despre Divorț Nu Am Depus Actele


Anda Adam Prinsă In Fapt Cu Un Alt Bărbat Zvonurile Divorţului De Sorin Nicolescu Reale Foto Exclusiv Impact


Anda Adam A Divorțat In Secret Dovezile Care Arată Clar Că Artista și Sorin Nu Mai Formează Un Cuplu Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Anda Adam Divorțează De Sorin Niculescu Chiar El A Confirmat


Anda Adam A Divorțat In Secret Cum S A Dat De Gol Artista Kfetele


Anda Adam Primele Declarații După Ce S A Spus Că A Depus Actele De Divorț Eu Acum Sunt Cu Evelin


Informația Anului In Showbiz Anda Adam A Vorbit Despre Divorț Lumea Va Interpreta Capital


Cancan Ro Anunt Bomba Anda Adam Official Divorteaza Facebook


Dezvaluire Cutremuratoare Anda Adam Divorteaza De Sotul Ei Motivul Este Incredibil


Anda Adam Prima Reacție După Ce S A Aflat Că Divorțează De Sorin Wowbiz


Anda Adam A Vorbit La Antena Stars Despre Divorțul De Soțul Ei El Este Detașat De Subiect Spynews Ro

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here