Anda Adam Fostul Sot

Fostul soț al artistei a fost cel care a confirmat separarea dintre ei în cadrul emisiunii Xtra Night Show. Sorin Andrei Niculescu pe numele întreg are 36 de ani fiind cu 5 ani mai tânăr decât Anda Adam.


Cum și Au Impărțit Averea Anda Adam și Soțul Ei Am Aflat Toate Detaliile Despre Partajul Neoficial Exclusiv Impact

De cateva saptamani artista deja nu se mai fereste cu noua ei relatie si se afiseaza in ipostaze tot mai tandre cu actualul ei partener.

Anda adam fostul sot. Anda Adam și Sorin Niculescu au luat pe toată lumea prin surprindere cu decizia pe care au luat-o în ceea ce privește căsnicia lor. Anda adam sot Anda Adam se pregateste sa imbrace rochia de mireasa. Radio Impuls reprezinta o retea cu acoperire in cele mai importante orase ale tarii care ofera ascultatorilor un program de infotainment adesandu-se.

Nu iese foc fără fum o știm dintotdeauna. Iată cu ce ar putea rămâne fostul soț al îndrăgitei cântărețe în urma partajului. Iar când am scris în martie despre posibila despărțire dintre Anda Adam și soțul ei fiindcă zvonurile începuseră să circule cântăreața a dat declarații că nu-i nimic seriosȘi totuși era și foc.

Cum au impartit acestia lucrurile la divort. Cântăreaţa şi soţul ei Sorin Andrei Nicolescu s-au căsătorit în urmă cu aproape patru ani. Artista a fost surprinsa in public cu un om de afaceri din Cluj.

Prieteni și mulți colegi de breaslă ai Andei Adam. Anda și Andrei s-au căsătorit în 2015 Anda Adam s-a căsătorit în 2015 cu Sorin Andrei Nicolescu. Anda Adam isi schimba impresarul.

Împreună cu Sorin Nicolescu artista a pus bazele unui business. Anda Adam s-a despartit in acest an de sotul ei. La cateva luni dupa ce s-a despartit de fostul sau impresar Joe DAlvares cu care a lucrat o perioada buna artista a intrat.

Anda Adam a dat vestea cea mare. În timp ce artista. Tanarul seamana izbitor cu fosta iubire a Andei Victor Slav avand acelasi corp bine lucrat si trasaturi similare cu fostul prezentator meteo de la Pro TV.

Anda Adam pe numele său complet Anda Angelica Adam a devenit celebră încă de la o vârstă foarte fragedă. Degeaba căci fostul soț a dat cărțile pe față. Anda Adam a ascuns divorțul.

Anda Adam este cunoscută publicului larg în calitate de cântăreață însă puțini știu că blondina se ocupă și cu afaceri. Alături de fostul soț Sorin Nicolescu Anda avea o firmă o casă și alte bunuri. Anda Adam s-a despărțit în acest an de soțul ei Sorin Nicolescu.

Pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat in viata si candva mi-a demonstrat ca m-a iubit. Artista a fost surprinsă în public cu un om de afaceri din Cluj. În timp ce Anda Adam se afișează tot mai des cu noul ei partener de viață fostul ei soț Sorin Nicolescu este extrem de discret cu viața sa intimă.

Noi detalii despre divorțul Anda Adam Sorin Nicolescu. Cum a făcut partajul cu fostul soț alături de care avea o firmă o casă și alte bunuri. Anda Adam 41 de ani trăiește din nou fiorii dragostei după despărțirea de soțul ei Sorin Andrei Nicolescu.

Citeste interviuri exclusive si vezi cele mai noi fotografii cu Anda Adam. Sorin Nicolescu fostul soț al Andei Adam a oferit primele declarații despre divorțul care urmează să se pronunțe. Se marita din nou dar nici nu a divortat de fostul sau sot.

Cei doi au impreuna o fetita de 6 ani. Afla totul despre muzica Andei Adam despre concertele marca Anda Adam dar si despre viata de culise a artistei. Alaturi de fostul sot Sorin Nicolescu Anda avea o firma o casa si alte bunuri.

Anda Adam s-a despărțit în acest an de soțul ei. Varsta biografie piese concerte familie si copil. Inainte de relatie cu Sorin Niculescu cantareata a trait o poveste de dragoste cu Victor Slav.

De cateva saptamani artista deja nu se mai fereste cu noua ei relatie si se afiseaza in ipostaze tot mai tandre cu actualul ei partener. Totul despre Anda Adam. Anda Adam s-a născut pe 27 aprilie 1980 în București.

Cantareata si-a gasit jumatatea in persoana instructorului de fitness Andrei Sorin cu care s-a logodit in secret. Se marita din nou dar nici nu a divortat de fostul sau sot. Chiar dacă Anda s-a afișat deja în brațele altui bărbat Sorin susține artista este din acest moment o femeie singură confirmând astfel despărițirea în mod oficial.

Cu ce ar putea rămâne fostul soț al cântăreței după partaj. Anda Adam este cunoscută publicului larg în calitate de cântăreață însă puțini știu că blondina se ocupă și cu afaceri. Anda Adam și-a refăcut viața după căsnicia eșuată cu Sorin Nicolescu cu care are o fată pe nume Evelin.

Anda Adam si Sorin Niculescu s-au casatorit in 2015 iar anul acesta au ajuns la divort. Câteva luni au trecut de la confirmarea divorțului că vedeta a găsi deja pe cineva. Împreună cu Sorin Nicolescu artista a pus bazele unui business în domeniul imobiliar.

Anda Adam s-a despărțit în acest an de soțul ei Sorin Nicolescu. Anda Adam și-a refăcut viața după căsnicia eșuată cu Sorin Nicolescu cu care are o fată pe nume Evelin. Anda Adam l-a dat uitării pe fostul soț motiv pentru care acum îi face declarații de amor noului iubit.

Deși nu a confirmat nici acum divorțul solista nu se mai ferește și a plecat într-o vacanță romantică împreună cu nou iubit un afacerist din Cluj care-i face toate poftele. Cum a făcut partajul cu fostul soț alături de Citește tot articolul. La numai câteva luni de la relație Sorin Andrei Nicolescu acesta care este cu cinci ani mai tânăr decât Anda Adam a cerut-o în căsătorie iar în luna iunie a anului 2015 a avut loc nunta.

Înainte de a se căsători cu artista el avea o carieră în modeling la Constanța orașul lui natal. Artista îndrăgostită lulea nu se mai ferește deloc de ochii lumii strigându-și sentimentele în gura mare. Artista a fost surprinsă în public cu un om de afaceri din Cluj.

În 1999 la numai 16 ani ea își începea colaborarea cu celebra trupă de atunci RACLA alături de care a lansat un hit-ul Nu mă uitaNu după mult timp lansa alături de Marijuana piesa Fete rele care i-a consolidat succesul pe piața muzicală. Sorin Nicolescu este fostul partener al artistei Anda Adam. Anda Adam s-a despărțit de soț.

Anda Adam a dat vestea cea mare. Si mai presus de orice este mama lui Eveline a spus Sorin Niculescu fostul sot al cantaretei la Antena Stars. Cum au împărțit aceștia lucrurile la divorț.

Au apărut noi detalii despre divorțul Anda Adam Sorin Nicolescu. Evenimentul fericit s-a realizat într-un cadru de poveste pe malul lacului Snagov acolo unde au participat rudele. Artista a fost surprinsă în public cu un om de afaceri din Cluj.

Sorin Nicolescu a făcut declarații la postul de televiziune Antena Stars. Cântăreața a recunoscut. Orice om e liber sa faca ce vrea cu viata lui.

Fiica lor Evelin a venit pe lume pe 30 noiembrie 2015. Cântăreața a recunoscut cu greu divorțul de bărbatul alături de care credea că își va petrece toată viața. Stiri despre Anda Adam fostul sot Despre.

Împreună au o fetiță Evelin în vârstă de cinci ani. Sot anda adam Anda Adam se pregateste sa revina in forta pe plan muzical. Citeste stiri mondene deste Anda Adam vezi care este ultima melodie a Andei.

După șase ani împreună cei doi au ales să o ia pe drumuri diferite.


Anda Adam Si Sorin Nicolescu S Au Despartit Dupa Sase Ani De Casnicie Cine Este Noul Iubit Al Artistei Kanal D Romania


Soțul Andei Adam Condamnat In Secret La 3 Ani De Inchisoare Pentru Falsificare De Carduri


Anda Adam Va Iubesc Evelin Nu Ne Lasa Sa Iesim In Oras Facebook


Anda Adam și Sorin Niculescu S Au Despărțit Cine E Noul Iubit Al Artistei Libertatea


Soțul Andei Adam Prima Reacție După Ce S A Zvonit Că El și Artista Au Divorțat In Secret Imaginile Care Schimbă Tot Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Anda Adam și Sorin Nicolescu S Au Despărțit Cantăreața A Spus Tot Cand Doi Oameni Nu Se Mai Ințeleg și Divorțează Wowbiz


Exclusiv Am Aflat Motivul Posibilului Divorț Dintre Anda Adam și Soțul Ei Totul Se Trage De La Condamnarea La Inchisoare A Lui Sorin Impact


Unde A Dispărut Soțul Andei Adam La 5 Ani De La Nuntă Solista Lămurește Zvonul Divorțului Sunt Un Om Care și A Asumat Click Mobile


Anda Adam Si Soţul Pregătiri Pentru Al Doilea Copil Youtube


Anda Adam Declarație Halucinantă Care Confirmă Despărțirea De Soțul Ei Ce A Putut Spune Impact


Cine Este Sotul Andei Adam Sorin Andrei Nicolescu S A Casatorit Cu Cantareata Acum Trei Ani Dupa Mai Putin De Un An De Relatie Wowbiz


Anda Adam și Sorin Niculescu S Au Despărțit Cine E Noul Iubit Al Artistei Libertatea


Ce Decizie A Luat Soțul Andei Adam După Ce Artista S A Afișat Cu Noul Iubit Primele Imagini Cu Sorin Niculescu și Fetița Lor După Anunțul Despărțirii Stiri Vedete Si Evenimente


Anda Adam A Trecut Prin Momente Dificile Cu Soțul Ei A Fost Condamnat La 3 Ani De Inchisoare Stiri Mondene


Anda Adam A Vorbit La Antena Stars Despre Divorțul De Soțul Ei El Este Detașat De Subiect Spynews Ro


Anda Adam și Soțul Ei Sorin Nicolescu S Au Despărțit E Liberă Să Facă Ce Crede Galerie Foto Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Gestul Făcut De Soțul Andei Adam După Ce S A Zvonit Că S Au Separat


Adevărul Despre Divorțul Dintre Anda Adam și șotul Ei Detalii Halucinante Youtube


Anda Adam Divorțează Soțul Artistei Confirmă Despărțirea E Liberă Să Facă Orice Click Mobile

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here